Main menu


PREDSTAVITEV DRUŠTVA
 

Planinsko društvo Velike Lašče je bilo ustanovljeno leta 1978. Je član Planinske zveze Slovenije in Meddruštvenega odbora planinskih društev Ljubljane, pokriva pa območje velikolaške občine. Glavni poudarek društvo namenja gorništvu z organizacijo izletov v slovenska in tuja gorstva ter delu z mladimi. Društvo skrbi tudi za markirane poti na območju naše občine. Vsako leto organiziramo štiri tradicionalne pohode: Novoletni pohod na Kamen vrh in Grmado (prva sobota po novem letu), Velikonočni pohod na Sv. Primož in v Kališče (velikonočni ponedeljek), Pohod po Velikolaški kulturni poti (prva nedelja po 9. juniju) ter Božični pohod z lučkami (na božični dan).

 

ORGANI PLANINSKEGA DRUŠTVA VELIKE LAŠČE

 

Predsednica OLGA VEROVŠEK 041 561 561 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Tajnica ANAMARIJA RIGLER 031 697 700 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Blagajničarka MAGDI STRITAR 041 533 716 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

UPRAVNI ODBOR NADZORNI ODBOR ČASTNO RAZSODIŠČE
Olga Verovšek Majda Kokošinek Meta Šporar
Anamarija Rigler Helena Jakše Hilda Gruden
Magdi Stritar Janez Peterlin Barbara Strnad
Matjaž Rigler
Miran Perhaj
Miloš Jernejčič
Niko Samsa
Emil Žagar
Stanko Levstek
Vesna Škrbec
Vesna Gruden

 

 

VODNIŠKI ODSEK
Načelnik MATJAŽ RIGLER
MARKACIJSKI ODSEK
Načelnik MIRAN PERHAJ

  

 

Pravila PD Velike Lašče